INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 

Intialainen päähieronta on rauhallinen läsnäolon ja tehokkaan, mutta lempeän kosketuksen keidas keskellä elämän kuhinaa. Hieronta laukaisee stressiä ja helpottaa sen aiheuttamia oireita. Se edesauttaa kehon omia paranemisprosesseja sekä ennaltaehkäisee sairauksia vahvistamalla vastustuskykyä. Hoidon aikana vapautuvat endorfiinit vaikuttavat tehokkaasti myös mieleen puhdistaen ja antamalla tilaa uusille oivalluksille ja elämänilolle. Käsittelyalueet ovat: hartiaseutu, olkavarret, niska, kallonpohja, pää, korvat ja lopuksi lempeästi kasvot.

Intialaisen päähieronnan lopuksi, asiakkaan niin halutessa, hoitoa voi tehostaa Frantsilan ROSE Body butter vartalovoilla. Sitä käytetään kehon tärkeisiin pulssikohtiin: ranteiden sisäpinnat, ohimot, nenän ja korvien alustat sekä otsaan, kulmakarvojen keskelle. Siten saadaan hermostolle ja aivoille niin verenkierron kuin hengittävän ilman kautta hoitava vaikutus. Myös dekoltee-alue voidaan käsitellä.

Pehmeän ruusun tuoksuinen ROSE voipuu-vartalovoi on valmistettu aidoista luonnon luomuraaka-aineista. Sitä voi käyttää kasvoille, käsille ja mihin vain, varsinkin erityistä huolta tarvitseville ihoalueille. Tehoaineena tuotteessa on luonnonmukaisesti viljellyt kariteöljy (voipuun rasva) ja jojobaöljy. Luomuvaniljan öljyuutos rauhoittaa mieltä ja lievittää henkistä uupumista auttaen samalla stressi-ihoa voimaan paremmin. Aidot eteeriset öljyt - ruusu, limetti, neroli, laventeli, greippi ja roomalainen kamomilla - elvyttävät ihon toimintoja ja rentouttavat mieltä. Kukkaterapeuttiset uutokset - lumme, villiruusu ja metsäapila - kohottavat ja tasapainottavat mielialaa ja lisäävät ihon kuulakkuutta ja joustavuutta.